Ljetni pljuskovi u Brindavanu

 • LJETNI PLJUSKOVI U BRINDAVANU 1972. godine

  Sathya Sai je u Brindavanu pokrenuo Ljetnu školu o duhovnosti i indijskoj kulturi u trajanju od mjesec dana, a svaka Ljetna škola obuhvaćala je predavanja uglednih znanstvenika i poznavatelja klasičnog nauka o hinduizmu i drugim religijama. Svako popodne sâm Sathya Sai držao je  predavanje tijekom kojeg je opširno odgovarao na pitanja postavljena na jutarnjim predavanjima.

  CIJENA: 20,00 kn

  Opširnije »
 • LJETNI PLJUSKOVI U BRINDAVANU 1990. godine

  Tko treba biti upravljač kočije koja vozi naš intelekt? Što je sloboda, a što egoizam i vezanost?  Koja je uloga uma na duhovnom putu? Kako se treba odnositi prema tijelu? Sve to čitatelj može naći u predavanjima koje je Sathya Sai održao u Brindavanu 1990. godine.

  CIJENA: 20,00 kn

  Opširnije »
 • LJETNI PLJUSKOVI U BRINDAVANU 1995. godine

  Predavanja su pravi „pljuskovi“ Sathya Saijevih  govora namijenjeni prvenstveno Njegovim studentima, studenticama iz Anantapura te njihovim roditeljima i rođacima, zato se njima obraćao sofisticiranijim izričajem, koristeći obilno primjere iz hinduističke tradicije. Baba poučava svoje studente kako njegovati ljudske vrijednosti, kako poštovati i voljeti svoju domovinu i služiti joj, kako biti ponizan i već u mladosti razmišljati o duhovnim pitanjima.

  CIJENA: 20,00 kn

  Opširnije »