Izdanja iz područja Sathya Sai odgoja u duhu ljudskih vrijednosti

 • Slobodanka Martan: Dar najveći od svih

  Knjiga Dar najveći od svih zbirka je lutkarskih igrokaza čiji je sadržaj namijenjen djeci predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovne škole.

  U njima autorica Slobodanka Martan podsjeća i djecu i odrasle na neprocjenjivo blago koje je unutar svih nas, na ljudske vrijednosti - istinu, mir, ljubav, nenasilje i ispravnost.

  CIJENA: 70 kn

  Opširnije »
 • Loraine Burrows: SATHYA SAI ODGOJ U DUHU LJUDSKIH VRIJEDNOSTI

  Sathya Sai odgoj u duhu ljudskih vrijednosti je strukturirani edukacijski program za učitelje, roditelje i djecu koji njeguje i promiče univerzalne ljudske vrijednosti, zajedničke svim kulturama i vjerovanjima. Program Sathya Sai odgoja u duhu ljudskih vrijednosti temelji svoje nadahnuće na moralnim i duhovnim učenjima Sathya Sai Babe, najpoštovanijeg odgajatelja suvremene Indije koji se u međunarodnim krugovima smatra istaknutim učiteljem svijeta.

  CIJENA: 20,00 kn

  Opširnije »
 • Margaret Taplin i Anita Devi: POUČAVATI A NE KAŽNJAVATI

  Autorice iza sebe imaju bogato iskustvo u poučavanju djece i u svom su radu koristile program odgoja i obrazovanja u duhu ljudskih vrijednosti. Na temelju toga je i nastala ova knjiga. Teme koje autorice obrađuju su sljedeće:

  Disciplina, Djeca i disciplina, Sathya sai odgoj i obrazovanje u duhu ljudskih vrijednosti, Uloga učitelja, Problematično ponašanje djece i kako se nositi s njim u duhu Sathya Sai odgoja i obrazovanja

  CIJENA: 20,00 kn

  Opširnije »
 • Tanja Vojnić: PRIRUČNIK ZA PRIMJENU LJUDSKIH VRIJEDNOSTI U OSNOVNIM ŠKOLAMA

  Ova neobično marljiva prosvjetna djelatnica godinama je prvenstveno mijenjala sebe i primjenjivala u svom životu ono što pokušava naučiti djecu koja su joj povjerena da ih odgaja, a ne samo obrazuje.

  Knjiga se preporuča svima koji imaju vlastitu djecu, ili se profesionalno bave njihovim odgojem i obrazovanjem.

  CIJENA: 20,00 kn

  Opširnije »
 • June Auton: PRIRUČNIK ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE U DUHU UNIVERZALNIH, MORALNIH I DUHOVNIH VRIJEDNOSTI

  Priručnik je namijenjen radu s djecom u dobi od 7 do 12 godina. U njemu je izložena filozofija i metodologija Odgoja u duhu ljudskih vrijednosti, a u njemu se nalaze i planovi nastavnih jedinica. Planovi  nastavnih jedinica mogu se koristiti kao integralni dio različitih nastavnih predmeta.

  CIJENA: 20,00 kn

  Opširnije »
 • Loraine Burrows: KAKO UKLJUČITI LJUDSKE VRIJEDNOSTI U DRUŠTVENE PREDMETE

  Cilj Sathya Sai odgoja u duhu ljudskih vrijednosti nije stvoriti novi nastavni plan i program već potaknuti učitelje da ljudske vrijednosti uključe u svaki nastavni predmet i izvannastavne aktivnosti.

  Autorica nudi niz ideja koje će pomoći učiteljima da vrijednosti istine, ispravnosti, mira, ljubavi i nenasilja uključe u svoj rad s djecom.

  CIJENA: 20,00 kn

  Opširnije »
 • Pall Dhall i Tehseen Dhall: ODGOVORNO RODITELJSTVO

  Roditelji su prvi djetetovi učitelji i od neprocjenjive je važnosti da oni budu osposobljeni za svoje uloge. Odgoj u duhu ljudskih vrijednosti za roditelje, izložen u ovoj knjizi, educira roditelje o ulogama i zadacima odgovornog roditeljstva i poučava kako kroz ulogu roditelja dostići osobni duhovni rast, te kako postići da ljudske vrijednosti - istina, ispravno djelovanje, mir, ljubav i nenasilje, budu i način i cilj obiteljskog života.

  CIJENA 30,00 kn

  Opširnije »
 • ZAVIRI U SEBE - MEDITACIJA NA SVJETLOST

  Nikada nije prerano da se dijete počne koncentrirati i otkrivati svoje unutarnje biće. Ova knjižica koju prati i istoimeni CD pomaže djetetu da se susretne s bogatstvom svoga unutarnjeg svijeta. 

  CIJENA: 30,00 kn

  Opširnije »
 • M. L. Chibber: O VODSTVU

  Doktor Chibber u uvodu piše: „Namjera je ove knjige da predoči budućim vođama holistički i praktični pristup vodstvu. Njezin pravi cilj je, međutim, da ih potakne i usmjeri na program aktivnosti za samorazvoj, kako bi do kraja razvili svoje sposobnosti vođenja.“ Knjiga je namijenjena mladima, učiteljima i roditeljima te vođama na svim razinama: u školama i sveučilištima, tvornicama, velikim organizacijama, javnoj upravi.

  CIJENA: 30,00 kn

  Opširnije »
 • Jack Hawley: BUĐENJE DUHOVNOSTI U POSLOVANJU

  Knjiga je studija o potrebi povezanosti duhovnog i poslovnog djelovanja u današnjem svijetu.  Ne vrati li se duh i karakter na radna mjesta, teško će biti moguć ikakav trajniji napredak na globalnoj razini. Autor kombinira svoje dugogodišnje iskustvo menadžerskog savjetnika sa znanjem koje je dugo godina stjecao uz duhovnog vođu Sathya Sai Babu. Rezultat je dharmički menadžment, uspješan spoj zapadnih pristupa rukovođenju i istočnih pristupa osobnom integritetu.

  CIJENA: 30,00 kn

  Opširnije »