Životopis Sathya Sai Babe

 • ISTINA DOBROTA LJEPOTA 1

   

  Prvi dio životopisa  Sathya Saija  opisuje  Njegov život od rođenja 1926. g. do 1961. godine. Autor iznosi mnogobrojne zanimljive  informacije o Saijevoj obitelji i selu Puttaparthi, u kojem je Sathya Sai odrastao, nevjerojatne priče mnogih poklonika i anegdote iz prošlosti. Opisuje čudesne pothvate iz Njegovog djetinjstva te  neobičan početak Njegove misije u četrnaestoj godini.           

  CIJENA: 30,00 kn

  Opširnije »
 • ISTINA DOBROTA LJEPOTA 2

  Drugi dio započinje kratkim prikazom događaja od 1926. do 1961. godine. Autor se  poziva na riječi Shirdi Babe (prethodnog utjelovljenja Sathya Saija ), iznoseći na vidjelo sličnost njihovih učenja uz mnoštvo poučnih primjera u kojima je Sathya Sai ispunio proročanstvo svog prethodnika. Posebno je upečatljivo poglavlje o Saijevom utjecaju na zatvorenike.

  CIJENA: 30,00 kn

  Opširnije »
 • ISTINA DOBROTA LJEPOTA 3

  Treći dio obuhvaća razdoblje od 1968. do 1971. godine. Opisuje detalje Saijevog posjeta istočnoj Africi, Njegovog jedinog putovanja izvan granica Indije, pa tako saznajemo neke važne pojedinosti iz Njegovih govora u Keniji i Ugandi. U ovom dijelu autor također bilježi Sathya Saijevu  poznatu izjavu o prirodi i svrsi Njegovih čuda.

  CIJENA: 30,00 kn

  Opširnije »
 • ISTINA DOBROTA LJEPOTA 4

  Četvrti dio vodi čitatelja  do 1980. godine. Govori o  Saijevom rastućem utjecaju na odgoj i obrazovanje, a što se očituje u redovitom održavanju ljetnih tečajeva, gradnji škola i koledža te nizu  Saijevih osvrta na istinsku priroda odgoja i obrazovanja.
  U ovom razdoblju  izuzetno raste broj poklonika, uključujući i mnoge strance, koji dolaze u Prasanthi Nilayam, pa tako možemo pročitati o fascinantnim iskustvima dr. Johna Hislopa, dr. Samuela Sandweissa i Charlesa Penna.

  CIJENA: 30,00 kn

  Opširnije »
 • ISTINA DOBROTA LJEPOTA 5

  Knjiga pruža uvide u aktivnosti Sathya Sai Babe između 1980. i 1985 godne. Osnivanje uglednog Sveučilišta – Sri Sathya Sai instituta za više obrazovanje, otvaranje nove i prostrane zgrade Sathya Sai opće bolnice u Prasanthi Nilayamu i svečano otvorenje hrama Trayi  Brindavan u Whitefeldu samo su neki od važnih događaja. Pripovijedanje je protkano nitima priča, kronikama i svjedočanstvima, a gotovo svako poglavlje veseli nas mnogobrojnim kapljicama Njegovih igara - lilā i čuda – mahiman. Knjiga je doista nadahnuće duši koja čezne i tapka u mraku.

  CIJENA: 30,00 kn

  Opširnije »
 • ISTINA DOBROTA LJEPOTA 6

  Šesta knjiga životopisa  opisuje Sathya Saijevo božansko putovanje od 1986. do 1993. godine. Te godine bile su  bogate brojnim događajima tijekom kojih se Njegova božanska misija proširila cijelim svijetom. Mnogi od nas mogu se sjetiti odjeka ekstaze s brežuljaka Kodaikanala i čarobnog razdoblja ljetnih seminara u Brindavanu. Knjiga opisuje najznačajnije događaje toga vremenskog razdoblja, prepričava priče poklonika i omogućuje produbljeni studij univerzalnog učenja Sai avatara.

  CIJENA: 40,00 kn

  Opširnije »
 • ISTINA DOBROTA LJEPOTA 7

  Ova knjiga razjašnjava najvažniju dimenziju  Sai avatara – univerzalno suosjećanje na djelu, govoreći o Njegovim mnogobrojnim  aktivnostima na kraju drugog i početkom trećeg tisućljeća, kao što su: opskrba pitkom vodom za dva milijuna ljudi, izgradnja i opremanje Superspecijalističke bolnice u Whitefieldu, beskrajna Ljubav Gospoda prema siromašnima i potlačenima, izgradnja Sathya Sai škola u mnogim državama svijeta i neizmjerno mnogo drugih aktivnosti.

  CIJENA: 40,00 kn

  Opširnije »